Jóbarát Vendéglő Zsombó

Történetünk

Az étterem jelenlegi helyén már elég régóta üzemelt a 2009-es év elejéig Polgár Party Service néven ismertté vált cég, amely főként kitelepülésekkel, céges rendezvények lebonyolításával foglalkozott. A helyi éttermet háttérbe szorította, nem fejlesztette a cég. Ekkor a vezető Polgár Kálmán Úr sajnálatos halála miatt bezárt az üzlet és az eléggé leharcolt ingatlant eladásra kínálták. A helyi önkormányzat némi tanakodás után úgy döntött, mivel nem volt megoldva a közétkeztetés a községben, hogy megvásárolja az éttermet, felújítja és keres egy olyan bérlőt, aki hosszútávon üzemeltetné és megoldaná a falu apraja és nagyja kulturált kiszolgálását napról napra.

Úgy döntöttünk, megpályázzuk az üzemeltetést, mivel a szomszéd községben, Bordányban már 15 éve hasonló formában működtetjük a Vadgesztenye Vendéglőt. A képviselő testület úgy döntött, hogy ez a referencia nekik megfelel és minket választott.

2009 nyarán megkezdődtek a felújítási munkák és októberben már birtokba is vehettük a megújult létesítményt. Ezóta várjuk kedves vendégeinket bőséges étlappal, szolid árakkal.

2015-től a NAHATI Vendéglátó Szociális Szövetkezet üzemelteti az egységet. Ekkor 12.000.000 forint pályázati támogatást nyertünk, amiből konyhagépeket és kitelepüléshez szükséges eszközöket vásároltunk.

Kisebb családi rendezvények lebonyolítását is vállaljuk helyben kb. 120 főig, kitelepülve akár 400 főig.

Cím:
Jóbarát Vendéglő, Zsombó, Andrássy út 71. /volt Felszabadulás utca/

Elérhetőség:

Étterem: 06 62/255-302, mobil: 06-30/973-52-31
Nagyapáti Roland üzletvezető: 06-30/269-12-76

 

szechenyi-logo.png

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük