Történetünk

Az étterem jelenlegi helyén már elég régóta üzemelt a 2009-es év elejéig Polgár Party Service néven ismertté vált cég, amely főként kitelepülésekkel, céges rendezvények lebonyolításával foglalkozott. A helyi éttermet háttérbe szorította, nem fejlesztette a cég. Ekkor a vezető Polgár Kálmán Úr sajnálatos halála miatt bezárt az üzlet és az eléggé leharcolt ingatlant eladásra kínálták. A helyi önkormányzat némi tanakodás után úgy döntött, mivel nem volt megoldva a közétkeztetés a községben, hogy megvásárolja az éttermet, felújítja és keres egy olyan bérlőt, aki hosszútávon üzemeltetné és megoldaná a falu apraja és nagyja kulturált kiszolgálását napról napra.

Úgy döntöttünk, megpályázzuk az üzemeltetést, mivel a szomszéd községben, Bordányban már 15 éve hasonló formában működtetjük a Vadgesztenye Vendéglőt. A képviselő testület úgy döntött, hogy ez a referencia nekik megfelel és minket választott.

2009 nyarán megkezdődtek a felújítási munkák és októberben már birtokba is vehettük a megújult létesítményt. Ezóta várjuk kedves vendégeinket bőséges étlappal, szolid árakkal.

Kisebb családi rendezvények lebonyolítását is vállaljuk helyben kb. 120 főig, kitelepülve akár 400 főig.

Cím:
Jóbarát Vendéglő, Zsombó, Andrássy út 71. /volt Felszabadulás utca/

Elérhetőség:

Étterem: 06 62/255-302, mobil: 06-30/973-52-31
Nagyapáti Roland üzletvezető: 06-30/269-12-76