2018. 01. 22 – 26.

 

hétfő kedd szerda  csütörtök péntek
Leves Minestra leves Tejfölös karalábleves Csirkeaprólék leves Árpagyöngy leves Tyúk mell, comb-filé gulyás
“A” menü  Finomfőzelék pulykavagdalttal Rántott karaj zöldséges rizzsel, házi vegyes saláta Rakott kel, müzli szelet Ropogós halrudak burgonyapürével, kompót Túrós csusza
“B” menü Sertéstokány gazdagon (paprika, paradicsom, csemege ubi, par. püré, f.szalonna) galuskával Vadas sertésmáj zsemlegombóccal Bordányi ragus sertésborda (csibemáj, gomba, borsó, fehér bor) petrezselymes burgonyával, fejes saláta Paprikás szelet tésztával Mogyorókrémes gombóc
“C” menü Körömpörkölt csülökkel, sósburgonyával, almapaprika Olaszos csirkecomb majonézes burgonyasalátával Szecsuáni csirkemell szalagok pirított tésztával Csőben sült brokkolis (brokkoli, túró, sonka, sajt) csirkemell-filé sült zöldségekkel Töltött dagadó hagymás törtburgonyával, párolt káposzta

Ebédfizetés minden hét szombaton 12:00-ig (következő hétre)

 Az étlapváltozás jogát fenntartjuk.