2020. 09. 21 – 25.

 

hétfő kedd szerda  csütörtök  péntek 
Leves Májgombóc leves Alföldi leves Csirkeaprólék leves Brokkolikrémleves vajas galuskával Palócgulyás sertéshússal (zöldbab, burgonya, tejföl, fűszer paprika)
“A” menü Finomfőzelék pulykavagdalttal Sült csirkecomb sajtmártással, párolt rizzsel Paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával Csirkemell pörkölt tarhonyával, házi vegyes saláta  Carbonara spagetti
“B” menü Hortobágyi húsos palacsinta Burgundi vadragu (gyöngyhagyma, répa, bacon, vörösbor) tésztával Konyhafőnök kedvence szelet rizibizivel, uborka saláta  Prágai rántott sajt burgonyapürével, kompót  Máglyarakás
“C” menü Kapros-tejszínes csirkemell szalagok szélesmetélttel Juhtúrós-spenótos lasagne Csirkés-joghurtos tésztasaláta  Sertéskaraj vadász módra (bacon, gomba, krémsajt, tejföl, fehérbor) pennével Mézes-chilis csirkeszárnyak petrezselymes burgonyával

Ebédfizetés minden hét szombaton 12:00-ig (következő hétre)

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk. 

Bármilyen kérdés esetén hívd vezetékes telefonunkat 06/62-255-302 bizalommal!