2017. 09. 25 – 29.

 

hétfő kedd szerda  csütörtök péntek
Leves Magyaros árpagyöngyleves Tejfölös gombaleves Csontleves cérnametélttel Sütőtök krémleves pirított napraforgómaggal Lencsegulyás sertéshússal, csipetkével
“A” menü Finomfőzelék Stefánia vagdalttal Eszterházy marhaapró tésztával Erdélyi rakott káposzta Almával, sajttal töltött csirkemell-filé petrezselymes burgonyával, házi vegyes saláta Sajtos metélt
“B” menü Sertésszelet burgonyás bundában rizibizivel, fokhagymás-paprikás tejföllel, káposzta saláta Cigánypecsenye tepsis burgonyával, uborka saláta Bordányi ragus sertésborda (gomba, borsó, csibemáj, fehér bor) párolt rizzsel, csemege uborka Sertéstokány gazdagon hagymás-sajtos nokedlivel Túrógombóc
“C” menü Pincepörkölt (csülök, lapocka) főtt burgonyával, almapaprika Karfiolpogácsa majonézes céklasalátával Rántott csirkecomb burgonyapürével, befőtt Kapros-juhtúrós csirkemell kukoricás rizzsel Ragacsos csirkeszárnyak (méz, szójaszósz, szezámmag, fokhagyma) pirított burgonyával, snidlinges mártogatóssal

Ebédfizetés minden hét szombaton 12:00-ig (következő hétre)

 Az étlapváltozás jogát fenntartjuk.

iskola étlap